© Modehoek Fashion & More

Menu

Groesbeek

« Over Modehoek

Verscholen achter heuvels...

BOSSEN EN HEIDEVELDEN
Groesbeek staat  bekend  om oogverblindende uitzichten. Glooiende heuvels met doorlopende bossen die je via slingerpaadjes brengen op uitgestrekte heidevelden. Ook zijn er bijzondere doorkijkjes die een prachtige indruk geven van de landerijen, de wijjnbouw en al dat meer wat Groesbeek te bieden heeft.

CULTUUR EN HISTORIE
Ook liefhebbers van musea en bezienswaardigheden komen in Groesbeek niks te kort. Binnen het Rijk van Nijmegen zijn de drie grootste musea te vinden op Groesbeeks grondgebied. Waan je een dag in de tropen, maak een inspirerende reis door het Midden-Oosten of beleef de vrijheid in en om Groesbeek!

EVENEMENTEN
Groesbeek leeft! Er zijn verschillende dagen dat het extra gezellig is in het Groesbeekse. De 4DAAGSE, TRANENDAL tussen de Heuvels, de JAARMARKT, de Nederlandse WIJNFEESTEN en nog veel meer.

DORPSHART
Het centrum is in beweging en het fraaie Dorpsplein is de plek waar vooral de damesmode goed vertegenwoordigd is. Ook zijn er verschillende terrassen in de nabije omgeving. Vergeet niet even binnen te lopen bij Modehoek Fashion & More, want daar vind je altijd een passende look voor een betaalbare prijs.

Locatie winkel