© Modehoek Fashion & More

Menu

Retourneren

« Over Modehoek

Retourneren en Ruilen...

√ Retourrecht tot 14 dagen na ontvangst
√ Geld terug binnen 8 werkdagen
√ Kosten retourzending voor koper

Een artikel kan zonder opgaaf van reden retour worden gestuurd, mits deze wordt ontvangen in originele, ongedragen, ongewassen staat incl. labels, stickers en applicaties. Kies uit onderstaande  mogelijkheden.

RUILEN / RETOURNEREN IN DE WINKEL
Kosteloos ruilen of retourneren
  binnen de gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst kan in de winkel tijdens de openingstijden. Het adres van de winkel vind je op de contactpagina. Neem als bewijs ook het formulier mee wat eerder met de zending is meegestuurd. LET OP: Online betaalde artikelen worden per bank aan je gecrediteerd, dus niet contant in de winkel. De creditbetaling zal binnen 8 dagen na retourontvangst worden uitgevoerd en is nooit hoger dan de waarde van de geretourneerde artikelen.


RETOURNEREN VIA TRANSPORTEUR
Stuur de artikelen binnen de gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst terug aan Modehoek Fashion & More. Het adres van de winkel vind je op de contactpagina. De retourzending moet voldoende zijn gefrankeerd en zijn voorzien van het formulier wat ook aanwezig was bij ontvangst van de levering. Rembours zendingen worden niet geaccepteerd. De kosten van de retourzending incl. het risico zijn voor rekening van de verzender. De creditbetaling is nooit hoger dan de waarde van de geretourneerde artikelen en zal uiterlijk binnen 8 werkdagen na ontvangst van de retourzending plaatsvinden ten gunste van het rekeningnummer waarmee de betaling eerder is verricht.


RUILEN ONLINE
Het is niet mogelijk een online bestelling online te ruilen. Als je een artikel wilt omruilen voor een andere maat, andere kleur of een ander artikel, volg procedure Ruilen / Retourneren in de Winkel. Anders volg procedure Retourneren via Transporteur en plaats een nieuwe bestelling in de webshop.