© Modehoek Fashion & More

Menu

Verzenden

« Over Modehoek

Ophalen en Verzenden

Modehoek Fashion & More besteedt de grootste zorg om geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst uit te leveren of klaar te hangen in de winkel.

VERZENDKOSTEN
♦ Geen verzendkosten, zelf ophalen in de winkel
♦ Geen verzendkosten vanaf € 50,- besteding
♦ Verzendkosten € 6,- voor bestellingen tot € 50,-

VERZENDEN
Bezorgd door PostNL
Tijdens het bestelproces kun je kiezen 'verstuur mijn bestelling'. Het transport wordt uitgevoerd door PostNL die afleveren op ieder gewenst adres. Klik op het logo om je pakket te volgen.


LEVERTIJD BIJ VERZENDEN
*
Besteld voor 15:00 uur is vandaag verzonden! Bestellingen na zaterdagmiddag 15:00 uur worden maandag aangeboden bij PostNL. Over het algemeen wordt de zending de volgende dag bij je afgeleverd. Bestellingen na vrijdag 15:00 uur worden meestal dinsdag na het weekend afgeleverd.  

LEVERING
Als je bestelling is aangeboden voor transport, ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin vind je ook de track & trace code om je pakket te volgen. Wil je de levertijd checken, klik dan op bovenstaand PostNL logo.

OPHALEN IN DE WINKEL
Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor de optie 'ophalen bestelling'. De winkel is gevestigd aan het Dorpsplein in GroesbeekLet op: Bestelling worden slechts meegegeven op vertoon van de factuur die is toegestuurd per e-mail. Zodra je bestelling klaar is krijg je een e-mail bevestiging. Ophalen kan tijdens de openingstijden van de winkel. 

*Door uitzonderlijke situaties (bijv. stakingen, extreme drukte, onvoorziene omstandigheden en feestdagen) kan het voorkomen dat de vermelde levertijd niet kan worden gegarandeerd en je bestelling op een volgende leverdag wordt bezorgd. Modehoek kan in dit kader niet aansprakelijk worden gesteld aangezien zij afhankelijk is van de dienstverlening van PostNL.