Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

DISCLAIMER

Modehoek Fashion & More besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van gegevens op haar website maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel onvolledige of niet volledig juiste informatie die op deze website te vinden is.

Modehoek Fashion & More kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade voortvloeiend uit problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie op deze website via het internet. Ook kan Modehoek Fashion & More niet verantwoordelijk worden gehouden voor (net)storingen en/of andere onderbrekingen, evenals fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie en diensten op de website van Modehoek Fashion & More. Het risico is voor de gebruiker met betrekking tot alle informatie verkregen middels deze website.

Ook kan Modehoek Fashion & More niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schade door gebruik te maken van gegevens, aanbevelingen of ideeën op deze website.

Deze website bevat hyperlinks naar websites van andere organisaties en of bedrijven, evenals links vanuit andere websites. Modehoek Fashion & More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites.

Modehoek Fashion & More is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van e-mails en of andere elektronische berichten en kan niet garanderen dat deze tijdig worden verwerkt. Modehoek Fashion & More kan niet aansprakelijkheid worden gesteld voor gevolgen of eventuele schade voortvloeiend uit het niet of te laat ontvangen of verwerken van deze berichten. Mocht schriftelijke informatie worden verstrekt waarin tekstverschillen voorkomen ten opzichte van de informatie op de website, dan is de schriftelijke versie bepalend.

Lees de AVG verklaring waarin wordt uitgelegd hoe Modehoek Fashion & More omgaat met jouw persoonlijke gegevens.

AVG VERKLARING