Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Groesbeek, Gemeente Berg en Dal

 BOSSEN EN HEIDEVELDEN

Groesbeek staat  bekend  om oogverblindende uitzichten. Glooiende heuvels met doorlopende bossen die je via slingerpaadjes brengen op uitgestrekte heidevelden. Ook zijn er bijzondere doorkijkjes die een prachtige indruk geven van de landerijen, de wijjnbouw en al dat meer wat Groesbeek te bieden heeft.

WINKEL MODEHOEK, FASHION & MORE

MERKEN OVERZICHT

CULTUUR EN HISTORIE

Ook liefhebbers van musea en bezienswaardigheden komen in Groesbeek niks te kort. Binnen het Rijk van Nijmegen zijn de drie grootste musea te vinden op Groesbeeks grondgebied. Waan je een dag in de tropen, maak een inspirerende reis door het Midden-Oosten of beleef de vrijheid in en om Groesbeek! Natuurlijk is een bezoek aan de wijngaarden en het Wijnbouwcentrum zeker een aanrader.

EVENEMENTEN

Groesbeek is genieten! Er zijn verschillende dagen dat het extra gezellig is in het Groesbeekse. TRANENDAL tussen de Heuvels, Nederlandse WIJNFEESTEN, de JAARMARKT en de 4DAAGSE zijn enkele voorbeelden.

DORPSHART

Het centrum is in beweging en het fraaie Dorpsplein is de plek waar vooral de damesmode goed vertegenwoordigd is. Ook zijn er verschillende terrassen in de nabije omgeving. Vergeet niet even binnen te lopen bij Modehoek Fashion & More, want daar vind je altijd een passende look voor een betaalbare prijs.

MERKEN OVERZICHT