Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

TIJDELIJK SLUITEN IN ONZE OGEN ENIGE OPTIE

UPDATE 30 APRIL: Vanaf Dinsdag 5 Mei is de winkel weer toegankelijk voor klanten zonder afspraak.
HEROPENING WINKEL

UPDATE 24 MAART 2020:
Vanaf nu 1 OP 1 shoppen bij Modehoek.
PRIVATE SHOPPING

UPDATE 22 MAART 2020: Gebruik de BESTELSERVICE.
BESTELSERVICE

UPDATE 18 MAART 2020: Tijdelijke sluiting, enige keuze.

Lieve klanten, het voorjaar is in zicht, de natuur ontluikt, wij waren er helemaal klaar voor, maar het lot heeft anders besloten. Deze bizarre tijden zijn niet alleen lastig voor de ondernemers, iedereen wordt geraakt.

De moeilijke beslissing die wij genomen hebben op 18 maart jl. om de deuren tijdelijk te sluiten voor de veiligheid van klanten en medewerkers, voelt als de enige juiste keuze. Wij zijn ons bewust van het feit dat de kans op zwaar weer voor de winkel hierdoor groter wordt.

Ondanks dit uiten wij het vertrouwen in de toekomst, waarbij wij heel graag weer dat ‘warme bad’ willen zijn voor klanten, om je met enthousiasme en passie zo goed mogelijk te helpen aan de beste outfits.

Wij blijven positief en hopen dat jij en al onze andere klanten de winkel weer gaan bezoeken als deze crisis voorbij is.

Dank voor het vertrouwen de afgelopen jaren, ook voor al die lieve reacties via mail, Facebook, Instagram en WhatsApp. Dit doet ons goed…

Dank namens het gehele Modehoek-team

BESTELSERVICE

PRIVATE SHOPPING

#STAYSAFE